/FOTO/ MEGA Diskont otvorio novi market, 50-ta trgovina u BiH

Širenje mreže marketa MEGA Diskont nastavljeno je u Tuzli. Peta poslovnica ovog trgovačkog lanca u gradskom području otvorila je vrata kupcima na mjestu nekadašnjeg Kina Mladost. Dočekala su ih brojna iznenađenja.

”S ponosom možemo reći da je danas svečano otvorenje gdje naše kupce očekuju brojna iznenađenja, tu su posebne pogodnosti i sniženja, kao i svaka 100-ta kupovina gratis”, navodi Petra Jovičić, voditeljica Marketing službe kompanije YimoR d.o.o..

Ovo je 50. maloprodajni objekat u Bosni i Hercegovini u vlasništvu kompanije YimoR. Kupci će imati priliku uživati u popustima i akcijama kao u drugim marketima ove kompanije.

”Desetog desetog krenula je nova akcija u pitanju je akcija 10+ gdje smo odlučili da podržimo kupovinu domaćih proizvoda, u suštini ovo je samo jedan vid akcije. Kompanija YimoR već duže vrijeme podržava domaću privredu, tako da je ovo samo jedan vid, gdje smo kupcima htjeli dodatno da omogućimo kupovinu domaćih proizvoda po jako niskim cijenama”, ističe Jovičić.

Povoljne cijene i dobra usluga su ono što kupci prepoznaju u MEGA Diskontu, pa se vraćaju u markete ove kompanije. Oduševljeni su novom trgovinom.

”Jako sam zadovoljna sa cijenama, a posebno sa uslugom i ljubaznošću, bar prema nama starijama, osoblja koja uslužuje, u svima. Dođem tako i na Slatinu, sad ću ovdje, pošto mi unučad ovdje idu u školu, bit će mi blizu”, kaže jedna građanka Tuzle.

Druga navodi da su joj u MEGA Diskontu cijene najbolje.

U ovom MEGA Diskontu kupci mogu pronaći bogat asortiman hrane i pića, voća i povrća, te higijene. Nezaobilazni su Classy proizvodi kao što su keksi, kafa, brašno, ribe, supe, mlijeko i mliječni proizvodi. Iz kompanije YimoR najavljuju uskoro početak rada fabrike sladoleda.

”U pitanju je prva tvornica sladoleda u BiH pod nazivom Magic Ice, gdje će naši kupci dobiti prvi domaći proizvod proizveden u BiH”, naglasila je voditeljica Marketing službe kompanije YimoR d.o.o..

Sladoled će biti dostupan kupcima u MEGA Diskontu, a u kompaniji vjeruju da će svi koji ga probaju, uživati u toj slastici.

scroll to top