/FOTO/ Otvoren novi retail centar u BiH – Zvornik City Park

Zvornik City Park

Zvornik je dobio prvi retail centar odnosno veliki tržni centar nazvan ”Zvornik City Park”. Nalazi se u Karakaju, na samoj granici sa Srbijom i na trasi tranzitnog puta Bijeljina – Sarajevo.

Prostire se na oko 10.000 kvadratnih metara prodajnog prostora sa više od 20 brendova i ima 220 parking mjesta. Zaposleno je 150 radnika. Ovo je prvi objekat ovakvog tipa na području Zvornika.

Zvornik City Park

Zvornik City Park

”Prije svega građani će imati bolju ponudu roba i usluga, jer sad imamo desetine trgovinskih lanaca i proizvođača kod nas u Zvorniku. Ovdjese  zaposlilo 150 naših sugrađana i to je najveći benefit za našu lokalnu zajednicu. Ujedno, ovo je dokaz da naš grad ide naprijed, da se Zvornik nalazi na pravom putu i da se razvija. Zahvaljujem se prije svega investitoru i svim trgovinskim lancima što su izabrali baš Zvornik za svoj biznis” rekao je gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović prilikom otvaranja.

Zvornik City Park

Otvaranje retail centra ”Zvornik City Park”

”Zvornik City Park” je u vlasništvu kompanije City Mall, koja se sve brže razvija.

”Prije tačno godinu dana u Brčkom smo otvorili naš prvi retail park, a ovaj u Zvorniku je drugi u nizu. Mi nećemo stati na tome, već sljedeće godine planiramo sličnu gradnju u Doboju, Istočnom Sarajevu, te rekonstrukciju bijeljinskog ”City Mall”, istakla je Jadranka Ostojić, zamjenica direktora kompanije ”City Mall”.

Zvornik City Park

Zvornik City Park

scroll to top