U TK uskoro još jedan veliki tržni centar, u toku završne pripreme za otvorenje

Arena centar Živinice

“Arena centar” ukupne kvadrature 6.100 m2 otvara se u Živinicama u narednih mjesec dana, potvrđeno je za Akta.ba.

PRILIKA ZA NAJAM PROSTORA

“Arena centar'” nudi dobru poslovnu priliku, tačnije još 4 poslovna prostora za iznajmljivanje i to u prizemlju površine 30m2 i 50m2, kao i na prvom spratu površine 450m2 i 350m2. Svi zainteresovani se mogu javiti na mail info@arena-centar.com ili na telefon 060 314 87 93.

“Arena centar” je objekat koji se sastoji od tri nivoa, prizemlje i dva sprata i važi za jedan od većih prodajnih centara u Tuzlanskom kantonu.

Nalazi se na izuzetno frekventnoj lokaciji u Živinicama odmah uz glavni magistralni put Tuzla – Sarajevo udaljen svega oko 50 metara, a upravo dionica puta koji prolazi pored objekta, po podacima Cesta Federacije važi za najprometniju cestu u Bosni i Hercegovini što lokaciju objekta čini jednom od najatraktivijih u Bosni i Hercegovini.

Živinice, u zadnjim godinama, zbog otvaranja niza proizvodnih i drugih djelatnosti, domaćih i stranih firmi, postaju jedan od centara privrede naše države, a posebno Tuzlanskog kantona, koji je ujedno najmnogoljudniji, ali i kanton sa najvećom dijasporom.

scroll to top