Sutra sajam turizma i eko proizvoda ”STEP – Jajce 2019”

Šesti sajam turizma i eko proizvoda “STEP – Jajce 2019” bit će održan u subotu, 12. oktrobra, a ova manifestacija označit će kraj turističke sezone u Jajcu.

Sajam turizma i eko proizvoda ”STEP-Jajce 2019” održavat će se na dvije lokacije, u centru grada  između Travničke i Banjalučke kapije i Stočne pijace ”Hrastovi” – Karići. 

Sajam se održava u organizaciji Agencije za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca te pod pokroviteljstvom Općine Jajce.

Na ovogodišnjem sajmu će biti upriličene prezentacije i promocije poljoprivrednih proizvoda i prerađevina proizvođača iz ove lokalne zajednice.

Pravo učešća na sajmu imaju i drugi proizvođači eko proizvoda, turističke agencije i tur-operatori, hotelijeri i ugostitelji iz Jajca, te svih gradova Bosne i Hercegovine i inostranstva koji su se registrovali kao privredeni subjekti.

Svečano otvaranje Sajma turizma i eko proizvoda ”STEP – Jajce 2019” bit će upriličeno na platou Doma kulture u Jajcu s početkom u 11 sati.

Nakon proglašenje pobjednika u 17 sati, uslijedit će koncert grupe  LAZY BAND, naveli su organizatori.

(Teglica.ba)

scroll to top