/FOTO/ Mega diskont još bliži građanima, otvoren novi objekat

Svoju tridesetogodišnju tradiciju u poslovanju, kompanija Yimor sa lancem marketa Mega diskont nastavlja otvaranjem još jednog prodajnog objekta u Srebreniku, u naselju Špionica, pored magistralnog puta Tuzla-Orašje. Budući da su građani već godinu dana, otkako je otvoren market u Srebreniku, oduševljeni ponudom, iz kompanije Yimor su smatrali da je vrijeme za otvaranje još jednog objekta koji će biti pristupačniji građanima udaljenim od centra grada.

”Nastavljamo sa širenjem naše maloprodajne mreže. Iza nas je uspješno realizovan projekat, otvara se novi objekat u Špionici na zahtjev naših kupaca i na naše zadovoljstvo. Objekat se prostire na 300 metara kvadratnih prodajnog prostora”, navodi Amra Sinanović Mujić, voditeljica Marketinga kompanije Yimor d.o.o. – Mega diskont.

Kompanija Yimor je jedna od prvih privatnih veletrgovinskih firmi na području BIH, osnovana 1989. godine. Prvobitne aktivnosti su vezane za veleprodaju sa nekoliko malih trgovina. Mega Diskont je relativno nova ideja u okviru kompanije te se pokazala kao veoma uspješan projekat. Prvi Mega Diskont objekat otvoren je u decembru 2015. godine. Maloprodajni asortiman danas čini roba široke potrošnje, prehrane i neprehrane, tekstila, igračaka, posuđa. Posebno se ističu Classy proizvodi poput mliječnih namaza, slatkog asortimana, zamrznutog voća i povrća, sa sloganom Kvaliteta kod nas ima najnižu cijenu.

”Imamo širok asortiman prehrane i neprehrane. Trudimo se da cijenama i kvalitetom da privučemo što veći broj kupaca, a oni svojim dolascima pokazuju da su zadovoljni našom uslugom”, ističe Sinanović Mujić.

A svoje zadovoljstvo uslugom kupci su pokazali i danas, oduševljeni ponudom i sniženjima povodom otvaranja objekta.

Cilj kompanije Yimor je osigurati konstantan rad Mega diskonta u narednim godinama jer se otvaranjem novih poslovnica stvaraju nova radna mjesta i tako doprinosi razvoju privrede i ekonomije u našoj zemlji.

scroll to top