Završeno četvrto izdanje Street Food Festa

Foto: Fena

Završeno je četvrto izdanje Street Food Festa u Širokom Brijegu koji je ove godine ponudio brojne nove sadržaje te privukao veliki broj posjetitelja.

Posjetitelji su kušali jela koja je predstavilo 12 izlagača, a pobjedu na ovogodišnjem izdanju SFF-a odnio je širokobriješki kuhar Profa 23, dok je drugo mjesto zauzela Rešetka Pop-Up Grill Bar, a treće mjesto Junk by Chef Severin.

Organizatori nisu skrivali zadovoljstvo ovogodišnjim izdanjem Street Food Festa koje je ponudilo mnogobrojne nove sadržaje te kutak za djecu.

– Izuzetno smo zadovoljni ovogodišnjim izdanjem festivala i sretni smo što je posjećenost bila iznimno velika. Gosti su pozitivno reagirali na brojne nove sadržaje koje smo uveli i na činjenicu da smo ove godine povećali broj izlagača koji su imali priliku ponuditi široku paletu svojih jela. Zabavni i glazbeni program su također ispunili očekivanja i bilo je ovo još jedno sjajno izdanje Street Food Festa, a nadamo se da će i sljedeće godine oduševiti naše posjetitelje – kazao je Mario Mandić, jedan od organizatora Street Food Festa u Širokom Brijegu.

Mnogobrojne posjetitelje na posljednjoj večeri festivala zabavila je dubrovačka grupa Silente koja je dovela atmosferu do usijanja.

(Izvor: Fena)

scroll to top