Ukrajinska kompanija traži partnere iz BiH

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obaviještena je od Ureda Ambasade Ukrajine u Sarajevu da je kompanija Makardi d.o.o. koja se bavi nabavkom poljoprivrednih proizvoda, a posebno žitarica u potrazi za potencijalnim partnerima iz Bosne i Hercegovine.

Kompanija trenutno izvozi proizvode u zemlji Evrope i Azije. Glavni izvozni proizvodi ukrajinske firme su: senf (bijeli, žuti i crni), poljski grašak, heljda, grah, korijander, pšenično brašno, proso brašno, zobene paljuljice, lan i ostale vrste žitarica itd.

Bosanskohercegovačke kompanije zainteresovane za saradnju mogu se javiti direktno na telefon: +38067 23 11 014 ili na e-mail: makbiz@i.ua; makbiz@online.ua; web stranica: www.makardi.com.ua.

Redakcija

Next Post

Banovićki proizvođači za šest mjeseci isporučili 230 hiljada litara mlijeka

pet sep 6 , 2019
Podsticajna mjera proizvođačima mlijeka od Općine Banovići za šest mjeseci tekuće godine realizovana je u iznosu od 23.000 konvertibilnih maraka što je za 50 posto više u odnosu na plan. U šest mjeseci registrovani poljoprivredni proizvođači proizveli su i isporučili 230 hiljada litara mlijeka što je za 42 hiljade litara […]