Pekarske delicije uz primamljivi miris kafe: Mlinar otvorio novi koncept u Sarajevu

Lanac pekara Mlinar  priredio je svečano otvorenje novog koncepta u Sarajevu, odnosno Mlinar caffea koji se nalazi na adresi Džemala Bijedića 202.

Mlinar pekare su svima već jako dobro poznate. Međutim, ova novootvorena poslovnica u sklopu Inside business centra u Sarajevu, nudi jedan potpuno novi doživljaj.

Bogata ponuda finih pekarskih i slastičarskih delicija, fina, mirisna kafa, razna bezalkoholna pića i napici, te zanimljiva ponuda kulinarskih specijaliteta, sve zajedno integrisano u luksuzni ambijent, ugodnu atmosferu s muzikom i ljubaznim osobljem.

Otvorenjem Mlinar caffea, kompanija MD Family još jedom je potvrdila svoj rast i razvoj, kako ponude, tako i otvaranja novih radnih mjesta.

“U posljednjih nekoliko mjeseci naš tim je vrijedno radio na svakom segmentu koji je potreban da se sve pripreme pa i samo otvaranje realizuje najbolje. Kako uvijek i naglašavamo, naš tim je ključ zašto je naša kompanija uspješna u svojim projektima. MD Family svakim danom sve više raste tako da, kako smo je nekada zvali mala, sada je postala velika porodica”, saopštili su Hatidža Demić i Adnan Mujan, vlasnici kompanije MD Family.

Radno vrijeme novootvorene poslovnice Mlinar caffea je od 7 do 22 sata svakim radnim danom i subotom. Nedjelja je neradna.

“Sa radošću očekujemo kako naše stare tako i nove kupce, kojima će Mlinar caffe biti nezaobilazna stanica za predah i ukusan obrok”, poručuju iz kompanije.

(Izvor: Klix.ba)

scroll to top