Obavijest Ministarstva: Podnošenje zahtjeva za podršku po modelu ostalih vrsta podrški

Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede  i šumarstva objavljuje obavijest o uslovima i rokovima za podnošenje zahtjeva za podršku po modelu ostalih vrsta podrški u 2021. godini.

Predmet ove obavijesti je upoznavanje potencijalnih korisnika novčane podrške sa uslovima i rokovima za podnošenje zahtjeva za podršku po modelu ostalih vrsta podrški iz Programa novčanih podrški u poljoprivredi i ruralnom razvoju za 2021. godinu.

Informacije o korisnicima, općim i posebnim uslovima koje moraju ispunjavati korisnici novčane podrške po modelu ostalih vrsta podrški u 2021. godini, prihvatljivim i neprihvatljivim troškovima, intenzitet i visina podrške, mjerama i dokumentima koje treba priložiti uz obrazac zahtjeva nalaze se u Pravilniku o uvjetima i načinu ostvarivanja novčane podrške po modelu ostalih vrsta podrški objavljenog u “Službenim novinama Federacije BiH” broj 71/21.

Obrasce potrebne za podnošenje zahtjeva možete preuzeti OVDJE.

Početni rok za podnošenje zahtjeva je narednog dana od dana objave ovog obavještenja, a krajnji rok za podnošenje zahtjeva za podršku je 5.10. 2021. godine.

scroll to top