Industrija hrane Fine Food d.o.o. nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže

Foto: Akta.ba

Sarajevska industrija hrane Fine Food d.o.o. nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže, sa novim objektom u okviru naselja “Miljacka”, na adresi Džemala Bijedića 160K. U okviru nove caffe pekare, potrošači će imati priliku uživati u preko stotinu najfinijih proizvoda, uključujući hljebove, peciva, kolače, slastice, tople i hladne napitke te pizze. Radno vrijeme objekta je od 6:30 do 20:30 sati, a nedjeljom od 07:00 do 16:00 sati.

“Novi objekat prati već prepoznatljivu liniju Fine Food – ovog vizuelnog identiteta, koji parira aktuelnim svjetskim standardima kada je riječ o modernom dizajnu. Pored kvalitetnih i ukusnih proizvoda, cilj je da se potrošačima pruži jedinstveno iskustvo te užitak u svakoj kupovini”, ističu iz Fine Food – a.

Fine Food priču 2018. godine započeo je holding Badeco Adria d.d., sa ciljem da lokalnu gastronomiju podigne na novi nivo te izgradi respektabilan brand, prepoznatljiv i van bosanskohercegovačkih granica.

Svojim proizvodima kompanija je ubrzo osvojila srca potrošača, pa je danas pored vlastitih maloprodajnih i franšiznih objekata, ukusne proizvode moguće pronaći i na policama trgovačkih lanaca, širom ali i izvan Bosne i Hercegovine.

(Izvor: Akta.ba)

scroll to top