/FOTO/ Mlinar otvorio novu poslovnicu

Lanac pekara Mlinar u Sarajevu je otvorio vrata svog 15. maloprodajnog objekta na adresi Put života 8, odnosno na Autobuskoj stanici.

Ovo je novi nezaobilazni kutak za sve posjetioce, pogotove za one koji baš sa ove lokacije kreću na putovanje, a koji nudi širok asortiman vrhunskih pekarskih delicija u kojima će sigurno uživati tokom svog putovanja.

Ovim otvorenjem pekare Mlinar kompanija MD Family još jedom je potvrdila svoj rast i razvoj, kako ponude, tako i otvaranja novih radnih mjesta.

“U posljednjih nekoliko mjeseci naš tim je vrijedno radio na svakom segmentu koji je potreban da se sve pripreme pa i samo otvaranje realizuje najbolje. Kako uvijek i naglašavamo, naš tim je ključ zašto je naša kompanija uspješna u svojim projektima. MD Family svakim danom sve više raste tako da, kako smo je nekada zvali mala, sada je postala velika porodica”, neveli su iz kompanije MD Family.

Domaći franšizni lanac konstantno osluškuje potrebe i želje kupaca i u skladu s tim trude se da Mlinar proizvodi budu dostupni što većem broju građana u Bosni i Hercegovini.

“Naše ljubazno osoblje vam je na raspolaganju i učinit će da se i vi osjećate kao dio naše porodice”, poručuju iz kompanije, istaknuvši i da su na dan otvorenja za svoje mlinarovce pripremili gratis kafu uz kupovinu bilo kojeg Mlinar proizvoda.

Radno vrijeme novootvorene poslovnice je od 7 do 18 sati svakim radnim danom i subotom.

“Sa radošću očekujemo kako naše stare tako i nove kupce, kojima će Mlinar pekara biti nezaobilazna stanica za predah i ukusan obrok”, poručuju iz kompanije.

(Izvor: Klix.ba)

scroll to top