Coly Company uskoro predstavlja novi asortiman proizvoda

U djelatnosti proizvodnja makarona, rezanaca i sličnih proizvoda od brašna i ove godine kompanija Coly Company d.o.o. iz Lukavca vodeća je po ostvarenom prihodu u prošloj godini. Uspješno nastavljaju dvadesetpet godina dugu priču o proizvodnji najkvalitetnijih tjestenina, jufki za pite i baklave i konditorskih proizvoda.

Posljednji novitet iz Coly Company d.o.o. bile su gotove supe, ali na ovom nemaju namjeru stati, već rade na pripremama za proširenje asortimana. Kontinuitet uspjeha i pomjeranja granica u poslovanju, nastavljaju uz rad i zalaganje skoro šezdeset uposlenih, a koji su, kako u razgovoru za Poslovne novine ističe direktor Safet Kolić, kapital koji predstavlja pokretačku snagu i determinantu uspjeha.

Posljednji novitet iz kompanije Coly Company je linija tradicionalnih supa. Da li ste zadovoljni odgovorom tržišta i planirate li nešto novo?

”Naša kompanija je uvijek predstavljala poligon za testiranje kako novih tako i unapređenje postojećih proizvoda. Cilj nam je uvijek bio dati kupcu više za njegov novac, a takve ambicije se vjerovatno rađaju  u okruženju u kojem radite posao koji volite, a vjetar u leđa vam svakako daju pozitivne reakcije sa svih strana. Trenutno smo u potrazi za novim asortimanom proizvoda koji ćemo uskoro predstaviti, vjerovatno krajem godine nakon što se urade cjelovita testiranja u proizvodnji”,naveo je Kolić.

Cijeli razgovor možete čitati na portalu Poslovne novine.

Coly Company uskoro predstavlja novi asortiman proizvoda

scroll to top