/FOTO/ ”Domaća” i ”Fina” oduševile posjetitelje Sajma šljive

Kompanija Mingos Coffee i ove je godine predstavila svoje proizvode na Međunarodnom sajmu poljoprivrede i prehrambene industrije – Sajam šljive u Gradačcu koji je počeo danas.

Brojnim posjetiteljima sajma, ova kompanija predstavila je svoje glavne proizvode Mingos Domaću i Finu.

”Ove godine učešće Mingos Coffee je sa dva štanda kod Udruženja poslodavaca Brčko Distrikta i na ulazu u Sajam. Posjetitelji su oduševljeni ukusom i mirisom naše kafe, posebno dok se priprema”, naveo je za portal Teglica.ba Stefan Dragičević, brand manager Mingos Coffee.

Kompanija Mingos Coffee d.o.o. djeluje od 1999. godine kada je uspostavljena pržionica u Gradačcu i započeta proizvodnja prve kesice MINGOS domaće kafe. Sa tradicijom prženja i mljevenja domaće kafe kompanija od 2009. godine posluje u okviru međunarodne poslovne grupe STUDEN GLOBAL.

Od tada do danas njihov rad bilježi konstantno unaprjeđivanje kvaliteta proizvodnje, a u želji da ljubiteljima kafe ponude vrhunski kvalitet sa punim mirisom i ukusom domaće kafe proizvodnju su preselili u novo radno okruženje.

Kao dio najvećeg Agroindustrijskog kompleksa u regiji, Mingos Coffee d.o.o. se nalazi u Brčkom gdje vrhunskom tehnologijom prženja i pakovanja kafe i timom koji pored stručnosti posjeduje i ljubav prema svakom zrnu kafe, na tržište plasiraju visokokvalitetnu mješavinu mljevene kafe.

scroll to top