MEGA diskont otvorio vrata još jedne poslovnice

Osnovana daleke 1989. godine kompanija Yimor d.oo Domaljevac sa lancem marketa MEGA Diskont danas važi za jednu od najvećih veletrgovisnkih firmi na području Bosne i Hercegovine. Osluškujući želje i potrebe kupaca danas su otvorili još jednu poslovnicu u Gračanici koja se prostire na 1200 metara kvadratnih i ujedno je jedna od većih marketa u lancu.

“ MEGA Diskont danas otvara 46 objekat. Pored postojećeg objekta u Gračanici danas otvaramo vrata još jednog. Našim kupcima priredili smo pregršt iznenađenja. Pored pristupačnh cijena imamo i poseban program za najmlađe, a priredili smo i degustaciju CLASSY proizvoda. Također, želim da naglasim da će naši kupci moći učestvovati u našoj nagradnoj igri “UZ CIJENE NIŽE AUTO STIŽE” i steći pravo u drugom izvlačenju koje pripremamo u Slavinovićima uz poseban program gdje će naše kupce zabavljati Mirza Selimović i izvući dobitnika glavne nagrade Peugeot 208”, kazala je Petra Antić, voditeljica Marketing službe MEGA diskonta.

Osiguravanje konstantnog rada MEGA Diskonta primarni je cilj kompanije, a otvaranjem 46. objekta stvaraju se uslovi i za nova radna mjesta. U novootvorenom objektu trenutno je zaposleno više od 15 radnika, ali kako navode iz kompanije u narednom periodu doći će do povećanja broja zaposlenih. Još jedan od ciljeva kompanije jeste prepoznatljivost, ali i zadovoljstvo kupaca.

“ Dosta toga se radi na tome da naši kupci budu zadovoljni i da se dokažemo i pokažemo da imamo dobar asortiman artikala i dobru cijenu. Ovdje u ovoj firmi najveće pogodnosti su velik broj akcija, kako mjesečnih, sedmičnih, vikend akcija i redovni rabati koji se daju na kasama na svaki artikal”, istakla je Mersiha Selimović, voditeljica objekta MEGA Diskont u Gračanici.

Bogata ponuda proizvoda za sve uzraste, povoljne cijene, te kontinuirane akcijske pogodnosti glavni su razlozi zbog čega građani MEGA Diskont stavljaju na prvo mjesto.

Iz MEGA Diskonta podsjećaju da kupci još uvijek imaju priliku učestvovati u nagradnoj igri pod sloganom “UZ CIJENE NIŽE AUTO STIŽE” povodom obilježavanja 33 godine uspješnog rada i poslovanja, te da će izvlačenje prvog dobitnika glavne nagrade Peugeot 208 biti upriličeno 2. jula.

 

scroll to top