Lactalis BH prvi na tržištu predstavlja širom svijeta omiljeni sirni namaz – President Labne

Lactalis BH prvi na tržištu predstavlja novitet koji je osvojio potrošače širom svijeta – President Labne, hranjivu i zdravu namirnicu lagane, prozračne i kremaste strukture koja nastaje dehidracijom jogurta. Povodom predstavljanja novog proizvoda u bogatoj ponudi ukusnih President proizvoda voditelj marketinga Haris Kadenić istaknuo je:

„Sklona inovacijama i očuvanju iznimne kvalitete svojih proizvoda kompanija Lactalis Group sa brandom President je europski lider u proizvodnji sira i globalni lider u proizvodnji mliječnih proizvoda. Ovoga puta kupcima predstavljamo najfiniji sirni namaz kojeg prepoznaje i voli gotovo pola planete. Imajući u vidu sjajan ukus ovog namaza kao i njegove hranjive vrijednosti, vjerujemo da će President Labne brzo pronaći svoj put do svakodnevne upotrebe“.

President Labne – idealan za svaki obrok

Danas prepoznatljivi i neodoljivi ukus sirnog namaza labne ili labnah prepoznaju mnogi potrošači širom svijeta. Tradicionalno se proizvodi u zemljama Bliskoga istoka, gdje se koristi kao namaz obogaćen začinskim biljem, ali i kao podloga za različite slane i slatke recepte. Budući da sadrži visoke razine kalcija, bjelančevina, minerala i vitamina President Labne osim gastronomske ima i visoku hranjivu vrijednost te se kao namirnica može koristiti kao samostalan obrok tj. namaz, kao osnovni sastojak mnogih slatkih delicija te kao zamjena za vrhnje u tradicionalnim receptima.

scroll to top