/FOTO/ Ispred Krajiške kuće predstavljeni proizvodi domaćih proizvođača

U okviru manifestacije “Gurmanski dani”, koja je danas organizovana ispred Krajiške kuće u Banjaluci, građani su imali priliku da probaju i kupe domaće proizvode koje su proizveli vrijedni poljoprivredni proizvođači sa područja krajiške regije.

“Suhomesnati proizvodi, različite vrste sira i druge mliječne prerađevine, rakija, vino, pivo, namazi i ostale domaće delicije, bili su dio ponude na štandovima ispred Krajiške kuće”, kazala je Ivana Bulić, iz Centra za razvoj poljoprivrede i sela, organizatora današnje manifestacije.

Cilj organizovanja manifestacije, kako je rekla – jeste pružanje podrške domaćim poljoprivrednim proizvođačima, a u cilju promovisanja i plasiranja njihovih prerađevina, kao i podizanja svijesti građana o značaju korištenja domaćih i zdravih proizvoda .

“Ovo je jedna zdrava priča i Grad Banjaluka je ponosan na domaće proizvođače koji proizvode i prodaju svoje proizvode. Dakle, u tom smislu možemo svi biti ponosni, Grad što je dio Krajiške kuće, a građani što imaju priliku da kupe kvalitetne domaće proizvode”, poručila je savjetnik gradonačelnika za medije Tanja Vukomanović.

Ona je pozvala sve da kupuju upravo u Krajiškoj kući, jer  uz kvalitetan proizvod – pružaju i direktnu podršku poljoprivredim proizvođačima i jačaju grad.

scroll to top