Šta omiljena grickalica govori o vama

U zavisnosti od toga šta volite da grickate, mogu se odrediti neke ljudske osobine…

Čips

Karakter: Radi se o čistoj ambiciji! Ostale osobine su nestrpljivost, kompetitivnost i velika motivisanost uspjehom.

Ako najviše volite da se ispred TV smjestite s kesicom čipsa ili poznajete nekog takvog, vjerovatno ste svjesni vrlo kompetitivnog duha. Neka istraživanja potvrdila su da će direktori radije posegnuti za krompirovim čipsom nego za bilo kojim drugim slanim grickalicama. Takođe, statistike govore da ljubitelji čipsa postižu velike uspjehe kako u poslovnom, tako i u privatnom životu.

Krekeri

Karakter: Osjetljivost, ali i empatičnost i svestranost.

Ljubitelji slanih krekera često su stidljive osobe, ali i vrlo pažljive. Od ruke im ide multitasking i bez problema će završiti više projekata odjednom. Međutim, kako bi pokazali svoju kreativnost treba im vrijeme za sebe. U odnosu na ostale ljubitelje grickalica, ova grupa je najotvorenija za sklapanje virtuelnih veza.

Smoki

Karakter: Čestitost, ali i etičnost, savjesnost i ispravnost.

Oni koji uživaju u prozračnim hrskavim zalogajima smokija odlični su u organizaciji i uspostavljanju reda. Svoj integritet uspešno održavaju usađenim ispravnim i moralnim vrijednostima, piše Miss 7.

Tortilja čips

Karakter: Perfekcionista, a može da bude i humanitarac – uz to su odlični planeri.

Ako poznajete nekog ko najradije poseže za tortilja čipsom, znajte da se radi o tipu A ličnosti – vole da planiraju stvari i da drže sve pod kontrolom. Obično imaju vrlo visoke ciljeve, ali ih i postižu zahvaljujući samodisciplini.

Kiselkaste gumene bombone

Karakter: Obično su opterećeni i preplavljeni, pa mogu da budu frustrirani, ali i uravnoteženi.

Kisele gumene bombone u sebi imaju i slatkoću, a ovu specifičnu kombinaciju vole ljudi koji su obično opterećeni. Psiholozi objašnjavaju da ljubitelji kisele hrane imaju vrlo visoke standarde, a ako pritom vole i slatke note u kombinaciji, onda mogu da postignu ravnotežu u životu.

Perece

Karakter: Radi se o vrlo kreativnim osobama koje su energične i vole da se zabavljaju.

Budite sigurni da je osoba koju upoznajete dok halapljivo gricka perece, priličan ekstroverta i vi ćete verovatno biti jedan od brojnih prijatelja na njenom spisku. Uživaju u društvenim događajima, simpatičnu su, puni spontanosti i vrlo zanimljivi.

scroll to top