Otvorene prijave za sajamsku manifestaciju ‘Dani mediterana Neum 2022.’

“Dani Mediterana Neum 2022.“ je prodajno – izložbena manifestacija poljoprivrednih dobara koja će se po peti put održati u Neumu, a koja ima za cilj omogućiti domaćim poljoprivrednicima promociju svojih proizvoda i na taj način pridonijeti i obogatiti turističku ponudu, a i potaknuti razvoj poljoprivrede u neumskom zaleđu.

Sajamska manifestacija će se održati od 6. do 8. augusta, a Općina Neum, kao organizator manifestacije, poziva sve zainteresirane s područja te općine da se prijave za izlaganje i prodaju svojih proizvoda na sajmu.

Mogućnost sudjelovanja imaju RPG, udruge i pravne osobe s područja općine Neum, koji se bave proizvodnjom i preradom poljoprivrednih proizvoda, a izlagati se mogu mediteranske kulture poput smokve, grožđa, maslina, šipka, i njihovih prerađevina, kao i vino, rakija, pršut, sir, med, ljekovito bilje i drugo, te rukotvorine.

Svi zainteresirani s područja Općine Neum, koji žele predstaviti proizvode na izlagačkom prostoru manifestacije „Dani Mediterana Neum 2022.“ ispunjenu prijavnicu mogu poslati na e-mail Razvojne agencije NERA: info-nera@neum.ba ili lično ispuniti prijavnicu u Službi za finansije i gospodarstvo Općine Neum.

Više informacija o prijavi i samoj manifestaciji dostupno je na broj telefona 036/ 884-112 i 036/ 884-226.

Prijave se primaju zaključno sa 10. julom 2022. godine, objavili su iz Općine Neum.

scroll to top